Vineri, 19 Aprilie 2024
IF Const participă la Expowood 2016, cu forţa despicătoarelor TAJFUN PDF Imprimare Email
Mediul de Afaceri - Brasov
Miercuri, 16 Martie 2016 19:46

IF Const – un atribut bine definit în industria exploatării lemnului, care activează cu ani de experienţă în România, cu sediu şi punct de lucru în Sibiu. Utilajele pentru produs lemn de foc precum şi pentru exploatarea lemnului provin din diferite ţări ale Europei iar brandurile ca Tajfun – Slovenia, Lancman, Haase întregesc imaginea de ansamblu a companiei.

Anul acesta la Expowood, firma IF Const va face demonstraţii cu linia de tăiere, despicare TAJFUN RCA 400 JOY care produce lemn de foc din buşteni, cu diametrul maxim de 40 cm şi lungimea de până la 6 metri. De asemenea se vor face demonstraţii cu despicătoare LANCMAN pentru lemn “la metru” şi cu circularul pentru tăiat lemn de foc, LANCMAN 700.

Pe lâmgă aceste demostraţii, vizitatorii vor mai putea vedea expus la standul IF Const:

- trolii forestiere TAJFUN – model EGV 85 AHK - un troliu hidraulic de 8,5 tone forţa şi EGV 65 A – un troliu mecanic de 6,5 tone forţa. Aceste trolii se montează în tiranţii tractorului, oferind eficienţă maximă de lucru. Un lucru deosebit de important pentru vizitatori sunt discount-urile oferite pe perioada târgului. Pentru aceste tipuri de utilaje, discount-ul este de 10%.

 - lanţuri antiderapante marca RUD – pentru camioane si utilaje forestiere TAF, skidder, tractor. Pentru aceste tipuri de utilaje, discount-ul oferit este de 15%.

 - cabluri de tracţiune HAAS, ideale pentru TAF-uri, skiddere, tractoare, funiculare – cu 10% discount oferit pe perioada târgului.

Sursa: comunicat de presa

Share

Distribuie pe:

 
SEO Romania